Underdog Design

Underdog Design

Under 2020 så har jag startat ett väldigt bra samarbete med Underdog Design. Där har vi under 3 månaders tid arbetat fram en ny webbshop under ny plattform. Ett roligt projekt som jag verkligen får vara kreativ med mycket fina bilder och presentationer av hennes produkter.

Webbshoppen stöds även av Klarna i Sverige och’ utomlands, vilket var ett stort behov hon hade när hon anlitade mig. Sidan stöds även av flera språk för att kunna integreras med Klarna samt göra det enklare för hennes kunder att navigera på sidan.

De har även valt att fortsätta samarbetet och ta del av mitt service-paket så att de har tid att göra annat i sin verksamhet.

Om Underdog Design

Underdog Design är en webbshop som drivs av Anna Grundström. Hon skapar egendesignade poster vilket hon då säljer via hennes webbshop. Anna är en väldigt kreativ människa som verkligen brinner för sitt företag som hon driver med stor passion. 

Engagerad, lösningsdriven, kunnig, noggrann, positiv, kreativ och väldigt hjälpsam skulle jag sammanfatta personen bakom Simple Graphic. Jag ger honom högsta betyg och mina varmaste rekommendationer.

Anna Grundström

Underdog Design